Expert Delivery Distributie flyere pliante publicitate cutii postale Cluj

 

ExpertiDespre Expert Delivery. Livram calitate!

Distributie flyere / pliante Cluj

Livram calitate!

Firma de distributie pliante in Cluj Napoca. Expert Delivery este partenerul tau local care te ajuta sa iti promovezi afacerea prin campanii de flyere.

In primul rand dorim sa ne prezentam, suntem Expert Delivery, partenerul in promovarea afacerilor clujene.


Suntem prezenti pe piata de publicitate / marketing clujeana de 3 ani si avem în portofoliu nume cu rezonanta din domeniul farmaceutic, FMCG, financiar si constructii.
Am început sub diverse forme, iar acum prin experienta acumulata si portofoliul de clienti multumiti, am decis ca este momentul oportun sa unim toate directiile de dezvoltare sub acelasi brand - Expert Delivery.


Livram calitate” este noul motto, realizând livrari de colete local, national si international, prin parteneriatele strategice deja încheiate.


Avem o echipa de oameni dedicati job-ului, care sunt pregatiti pentru orice tip de campanie, fie ca doriti livrare de plicuri, fie distributia materialelor publicitare (flyere, cataloage, etc.) în zona metropolitana Cluj.


Daca sunteti în cautarea unui partener local pentru promovarea serviciilor oferite de catre firma dumneavoastra, cautarea a luat sfârsit! Noi va putem ajuta sa ajungeti direct la potentialul client. Avem în posesie baza de date cu numarul total de cutii postale de pe fiecare strada din Cluj-Napoca, astfel încât puteti stii cu exactitate cantitatea necesara din prima întâlnire cu reprezentantul nostru.


Este momentul ca firma dumneavoastra sa cunoasca puterea marketing-ului direct, iar pentru acest lucru noi suntem aici!


Prin intermediul parteneriatelor, va asiguram preturi avantajoase pentru design si printing.


In functie de timming-ul de distributie agreat , volumul total si destinatia materialelor, va asiguram discount-uri consistente.

 

 

- O baza de date actualizata

- O echipa de agenti curieri cu experienta

- Increderea acordata de brand-uri cu renume

- Calitatea serviciului prestat

- Tarife extrem de competitive

- Realizarea de fotografii in timpul campaniei

- Quality check intern independent

- Procedura de control comun

- Flexibilitate pentru plata, in functie de istoricul colaborarii